De Standhaftige. Instruktør Lisa Ohlin.

Vi filmede 3 uger på location på fyn og 4 uger i København, hvoraf den ene var på Det kongelige teater. Vi havde super travlt og skulle lave mange forskellige locations.


Toms reklame. Instruktør Jesper Rofelt.

Billeder fra "Toms - Husk hyggen reklamen" - produktionsselskab Made in Valby. Kulisserne blev bygget på det danske filmstudie i Lyngby. Scenograf Thomas Bremer byggede og opgaven lød på gammel forladt villa. Jeg hentede over 800 bøger til at fylde de mange reoler ud. Til badeværelset skulle karet fyldes med rustent vand og spindelvæv i hjørnerne, så det blev beskidt og forladt at se på. Vi filmede 12 film på 2 dage. Det var en super sjov opgave at være rekvisitør på, hvor jeg fik lov til rigtig at være kreativ.


lego duplo & friends

Her ses arbejdsbilleder fra forskellige Lego film, som jeg har været rekvisitør på og Birgitte Bisgaard har været scenograf. Vi har sammen lavet forskellige reklamer til Lego Friends og Duplo. Mange af filmene er lavet på studie selvom det ligner det er udenfor. Så har vi lavet haver med træer og græsplæner indenfor. 


EN CHANCE TIL. INSTRUKTØR SUSANNE BIER

En chance til blev optaget på sydfyn, hvor vi boede i næsten 2 måneder og lavede alt lige fra luksus hjem, begravelse, til misbrugerens bolig. Især sidst nævnte var meget spændende at lave. Jeg talte under filmen flere gange med en misbrugskonsulent. Det var en hård film på mange måder, men det var det hele værd. Jeg var chefrekvisitør, men jeg var tryg hele vejen, fordi jeg blev bakket op af mine gode og dygtige rekvisitør kollegaer.


SORGENFRI. INSTRUKTØR BO MIKKELSEN

Danmarks første Zombiefilm. Fantastisk film at være med på. Ting jeg aldrig har set før så jeg her. Der var zombieskolen og plastik på huse i et væk.